Loading...

Leven vanuit wie jij werkelijk bent

Mijn naam is Annet Bolt en ik help je meer te leven vanuit wie jij werkelijk bent, in balans en harmonie met jezelf en de ander.

Wil jij ook meer levensgeluk?

Wil jij ook een gelukkiger leven met meer rust en zelfvertrouwen, een leven vanuit wie jij werkelijk bent en wat jij het liefste wilt? Ook ik heb dit pad bewandeld en heb van mijn turbulente leven een succesverhaal gemaakt.
De eerste 26 jaar van mijn leven, leefde ik zoals van me verwacht werd door de buitenwereld, zoals ‘het hoorde’.
Een leven door anderen opgelegd, waarin ik mezelf niet kon zijn en mezelf volledig was kwijtgeraakt. Uiteindelijk heb ik mezelf hervonden en de band met mezelf en mijn binnenwereld hersteld. Inmiddels leef ik reeds geruime tijd een gelukkiger leven, het leven dat echt bij mij past.

Film van mijn levensverhaal

Bekijk hieronder mijn film over mijn levensverhaal en hoe ik ook wat voor jou kan betekenen.

Expert in bewust leven

Tijdens mijn zoektocht van de afgelopen 25 jaar, heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar veranderprocessen. Dit door een grondige studie in samenwerking met anderen, waaronder leraren en autoriteiten op dit gebied. En ook door diverse opleidingen, trainingen en het lezen van veel boeken. Hierdoor heb ik me inmiddels ook bekwaamd tot mentor coach.

Inmiddels kan ik mezelf een expert noemen in bewust leven en veranderingsprocessen. Ik voel een bevoorrecht mens dat ik mijn missie mag leven en dat ik ook inmiddels al vele anderen verder heb mogen helpen en inspireren op hun pad.

Verschillende methodes

Ik stem me op je af en kijk en voel wat het beste werkt voor jou, uiteraard in samenspraak met jou. Dankzij mijn achtergrond heb ik verschillende methodes om uit te kiezen. Waaronder mindfulness, EMDR, ACT, stresscounseling, persoonlijk leiderschap, geweldloos communiceren, natuurcoaching, NLP/ Neurosemantiek e.a.

Helder, eerlijk, transparant, doortastend, opbouwend, aanmoedigend, direct, vriendelijk en respectvol. Open (minded) en delen vanuit eigen ervaring. Praktisch, oplossingsgericht en adviserend. Intuïtief, analytisch, helicopterview, helder denken, voelen en communiceren en hoog sensitief.
Mijn achtergrond is zeer divers: ik heb verschillende functies gehad in verschillende sectoren (interim) en inmiddels werk ik geruime tijd als zelfstandig ondernemer. Ik hou van veranderingen en blijf mezelf continu ontwikkelen. Ik vertel je graag meer, tijdens een vrijblijvende eerste kennismaking.

Voor wie?

Of je nu leeft (of wordt verwacht te leven) naar de normen van je omgeving, je werk, religie, politiek of de maatschappij. Terwijl je van binnen voelt, dat het niet (helemaal) klopt voor jou en dat je hierdoor strijd voelt (in jezelf en/of met de ander).

Of dat je aan het perfecte plaatje wil voldoen, omdat iedereen een perfect leven lijkt te hebben. Of dat je moeite hebt met fouten maken en streng bent voor jezelf. Of dat je alle ballen in de lucht probeert te houden, omdat je je overal verantwoordelijk voor voelt en schuldig als je dat niet doet. Of misschien ben je bang dat er dingen misgaan als jij het niet doet of oplost. Of misschien omdat je aardig gevonden wil worden, of heb je de neiging om te pleasen en wil je er graag bij horen.

Wil jij graag jezelf verder ontdekken, bewuster de verbinding/ connectie met jezelf aangaan, meer leven vanuit wie jij werkelijk diep van binnen bent? Waar jij voor staat en wat goed voelt voor jou? Wil je een gelukkiger, rustiger leven in harmonie met jezelf maar ook met de ander? Dan ben ik er voor jou. Plan een vrijblijvende kennismaking met mij in, live of online. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten, daar waar jij nu bent.

plan een vrijblijvende kennismaking
“Wanneer je harmonie, innerlijke kracht en zelfvertrouwen voelt in je binnenwereld, hebben de omstandigheden in de buitenwereld, veel minder impact op je”
“Bouwen en verstevigen van je binnenwereld is de beste investering die je kan doen”
“Je binnenwereld: daar bepaal jij, daar is waar jij invloed hebt, daar ben jij de baas, daar zwaai jij de scepter!”
“Freedom is a state of mind, we always have a choice to be free”

“Happiness is having the courage to be yourself everyday
in a world that tells you to be someone else

|OOGVOORJOU | Leven vanuit wie jij werkelijk bent